Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Uutuushoito: Zoner - kiinteyttävä laitehoito

Kauneushuone Timanttivalo tarjoaa nyt uutta tehokasta Zoner- kasvohoitoa. Hoito on kolmivaiheinen. 1) Infrapuna Biostimulaatio: madaltaa juonteita, parantaa rakennetta, parantaa ihonsävyä ja soluaineenvaihduntaa. 2) Radiolift: täyttää ja kohottaa ihoa välittömästi käsittelyn jälkeen ja vaikutus jatkuu hoidon jälkeen usean kuukauden ajan. 3) Mesoporaatio: neulaton mesoporaatio imeyttää ja kuljettaa tehoaineet syvemmälle ihoon ilman kipua ja ihon rikkoutumista. Zoner -kasvohoito on miellyttävä ja hellä, mutta tehokas kasvohoito ja se sopii kaikille ihotyypeille. Zoner- laitehoito sopii myös vartalon ongelmakohdille, kuten dekoltélle, käsivarsille, reisille, pakaroille ja vatsalle. - VARAA AIKASI JO TÄNÄÄN!

Kasvohoidot

Kauneushuone Timanttivalon kasvohoidoissa yhdistyvät lempeä kosketus, tuotteiden tehokkuus ja hoitotulokset, jotka huomataan. Ammattimainen Exuviance-hoito tarjoaa ihollesi tutkitusti tehokkaan hoidon ja voit irrottautua hetkeksi arjen kiireistä!

Olen koulutettu Exuviance ihoterapeutti ja räätälöin sopivan hoidon juuri sinun ihotyyppisi ja ongelmasi mukaan. Exuviance-hoidoilla saadaan erinomaisia tuloksia!

Kaikissa Exuviance-koostumuksissa on käytetty patentoitua järjestelmää, minkä ansiosta hoidot sopivat kaikille. Exuviance-hoito sopii hyvin myös herkälle iholle.

Exuviance-hoidot yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea. Myös ongelmaton iho hyötyy säännöllisistä hoidoista. Iho säilyy kauniina, ikääntymisen merkit pysyvät poissa pitempään, eikä iho kuivu.

Ihosolujen luonnollinen uudistumisprosessi kestää noin 28 päivää. On suositeltavaa käydä hoitolassa noin kerran kuukaudessa, mutta tarve vaihtelee eri ihmisillä. Toisinaan on hyvä käydä sarjahoidossa, jolloin hoitoväli on lyhyempi, ja toisinaan hoitojen väli voi olla pitempi. Tästä voimme sopia yhdessä  kanssasi. Muutokset näkyvät 1–3 kuukauden kuluttua.

Exuviance-hoito aloitetaan huolellisella ihoanalyysillä. Seuraavaksi iho puhdistetaan. Sen jälkeen iho kuoritaan hellävaraisesti ja tehokkaasti Exuviancen patentoidulla AHA-hapolla, joka elvyttää solujen uudistumista ja valmistaa ihoa seuraavaa vaihetta varten. Exuviance-hoito voidaan tehdä myös ilman kuorivaa AHA-käsittelyä. Exuviance-hoidoissa ei käytetä hankaavia kuorinta-aineita, koska AHA-kuorinta on sekä tehokkaampi että hellävaraisempi. Kuorinnan jälkeen iho on valmis syväpuhdistukseen (mekaaniseen puhdistukseen). Ihohuokosten avautumiseen ei tarvita höyryä.

Useimpiin kasvohoitoihin sisältyy rentouttava ja verenkiertoa elvyttävä hieronta. (Akne- tai rosacea-ihoa ei yleensä hierota). Lisäksi Exuviance-hierontavoiteet kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Tämän jälkeen on vuorossa ihotyypin mukainen naamio. Hoidon lopuksi iholle levitetään loppuvoide ja hoitava pohjustusvoide, jos asiakas niin haluaa. Hoidon jälkeen iho on raikas ja hohtava!

www.exuviance.fi          

Jalkahoidot

Jalkojen hyvinvointi on tärkeä osa terveyttämme. Jalkojen terveys vaikuttaa koko kehon hyvinvointiin. Jalkoja tulee hoitaa säännöllisesti, jotta ne pysyisivät terveinä ja hyvinvoivina.

Kauneushuone Timanttivalon valikoimista löytyy  erilaisia hoitovaihtoehtoja jaloille perinteisestä jalkahoidosta hemmottelevaan spahoitoon. Teemme jalkahoidot aina erittäin huolellisesti, hygieenisesti ja ammattitaidolla. Kauneushuone Timanttivalon jalkahoidot on tarkoitettu terveille jaloille. Jos sinulla on kynsi- tai jalkasieni, asentovirheitä tai jalkavaivoja, jotka vaativat mahdollisesti tukipohjallisia tai tarkempaa tutkimista, ohjaamme sinut ensin terveydenhuoltoalan henkilön hoidettavaksi.

Sokeroinnit

Vartalosokerointi - Mitä se on ja miksi minun kannattaa tulla sokerointiin?

Sokeri on 100 %:nen luonnontuote eikä tuotetta ole testattu eläimiin. Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyempääkin karvaa. Optimaalisin karvojen pituus on 3-5 mm.

Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään. Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. Sokerointi on hygieenistä.

Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella. Sokeri ei ole kuumaa. Se ei polta eikä aiheuta arpia. Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä.

Tuloksena terve, karvaton ja pehmeä iho! Body Sugaring - mmmm...sooo good!

Ripsien pidennykset

Ripsien pidennys perustuu siihen, että omien luonnollisten ripsien juuriin kiinnitetään yksitellen hieman eri pituisia synteettisiä ripsikuituja siihen tarkoitetulla erikoisliimalla. Ripsikuidut kiinnitetään niin, että niistä muodostuu mahdollisimman tasaisen kaareva ripsilinja, jossa ripset ovat hieman pidemmät ulkolaidalla tai keskellä ja lyhenevät kauniisti sisänurkkaa kohti.

Ripsien pidennyksistä käytetään myös nimeä ripsien tuuhennus. Ripsien pidennykset näyttävät samalta kuin omat ripsesi, mutta ne ovat huomattavasti pidemmät ja tuuheammat. Synteettiset ripset ovat hyvin kevyet. Niitä ei oikein ja huolellisesti laitettuina erota luonnollisista ripsistä, eivätkä ne käytännössä tunnu miltään. Ripsien pidennyksissä käytetään synteettistä materiaalia, koska se säilyttää paremmin muotonsa kuin luonnon materiaalit eikä se myöskään allergisoi yhtä helposti.

Ripsien pidennyksen laittamiseen menee aikaa noin kaksi tuntia, ja kiinnitetyt ripset kestävät paikoillaan noin 2-8 viikkoa riippuen ripsen luonnollisen kasvusyklin vaiheesta. Ripsien kasvuaika on keskimäärin 60-90 päivää, jonka jälkeen ripset irtoavat pois ja uudet alkavat kasvaa tilalle. Ripsikuidut irtoavat siis pois yksittäin omien ripsien kasvukauden päättyessä. Silmässä on jatkuvasti eri kasvuvaiheessa olevia ripsiä, joten yleensä luonnollisten ripsien irtoamista ei juuri huomaa ripsirivistössä. Ripsien pidennysten irtoaminen on helpommin huomattavissa, koska ripsikuidut ovat pidemmät ja tummemmat kuin luonnonripset. Ripsien pidennykset laitetaan pääasiassa niihin ripsiin, joiden kasvukausi on keskivaiheessa, jotta ne pysyisivät mahdollisimman pitkään. Ripsien pidennyksiä ei ole koskaan tarkoitus laittaa jokaiseen luonnolliseen ripseen.

Muutamia ripsikuituja saattaa siis irrota ensimmäisen viikon aikana, mutta osa yleensä pysyy muutaman kuukauden. Ripsien pidennyksiä tulisi huoltaa ammattilaisella 2-4 viikon välein, jotta ripset pysyvät tuuheina ja hyväkuntoisina. Ripsien huoltoajat vaihtelevat 30:stä minuutista pariin tuntiin riippuen siitä, kuinka usein huolto tehdään ja kuinka hyvin ripset asiakkaalla pysyvät. Huolellinen kotihoito on tärkeää, jotta ripset pysyvät pidempään hyväkuntoisina, kauniina ja puhtaina.

Ripsien pidennykset laitetaan asiakkaan maatessa selällään silmät suljettuna hoitotuolilla. Ripsien kiinnittäminen ei tunnu kivuliaalta eikä erityisen epämukavalta. Ripsien pidennys on terveydelle vaaratonta. Ennen ripsien pidennysten laittoa on kuitenkin syytä ottaa huomioon, että ripsien pidennystä ei suositella tehtäväksi asiakkaalle, jos ripsiin on tehty viime aikoina ripsien kestovärjäys tai ripsipermanentti. Jos epäilet mahdollista allergiaa tai yliherkkyyttä tuotteelle, on syytä asiasta mainita etukäteen.

Jos päätät luopua ripsien pidennyksistä, poisto on aina tehtävä ammattilaisella. Ripsiä ei missään tapauksessa saa nyppiä itse, koska se vahingoittaa omia ripsiäsi. Ripsiä voi joutua joskus poistamaan, jos yksittäiset ripset alkavat kaartua väärään suuntaan tai silmien alueella esiintyy ärsytystä tai allergisia oireita. Ripset poistetaan siihen tarkoitetulla erityisellä aineella, joka ei vahingoita luonnollisia ripsiäsi. Voit myös antaa ripsien pidennysten irrota ajan kanssa, mutta siihen voi mennä useampi kuukausi.

Intialainen päähieronta

Mehtan entinen oppilas, irlantilaissyntyinen kouluttaja Dee Ahern sanoo, että vaikka Mehta onkin tehnyt omasta metodistaan tavaramerkin, jokaisella hierojalla on oma persoonallinen "ilmaisutapansa" ("käsialansa"). Dee Ahernille päähieronta on meditaatiota, suurin osa jännityksistä hänen mielestään tulee siitä, ettei ihminen ole läsnä tässä hetkessä, vaan hän murehtii eilisen asioita ja huolehtii huomisen töistä. Hän sanoo tehtävänsä olevan houkutella ihminen takaisin tähän hetkeen, nauttimaan tämän hetken asioista ja saada tuntemaan oma sisäinen rauha ja tyyneys.

Intialainen päähieronta on ikivanha ja nyt länsimassakin suuren suosion saavuttanut kokonaisvaltainen hoitomuoto - kosketusterapia. Intialainen päähieronta on erityisen rentouttava, ajatuksia selkeyttävä ja mieltä rauhoittava hoito. Sitä suositellaan erityisesti stressaantuneelle ja kiireiselle ihmiselle, jolle pysähtyminen on vaikeaa.

Päälaki on ihmisen henkinen kruunu ja energia on päässä, siksi pään käsittely on tärkeää. Pää kaipaa kosketusta. Istuessaan hiljaa ja tuntiessaan hierojan kädet päänsä päällä auttaa se monia vapautumaan stressistä ja kokemaan mieltä rauhoittava tunnetta ja ajatuksien selkeytymistä.  

Hoidon aikana asiakas istuu koko ajan mukavasti tuolilla. Hoito muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, taputuksia, joilla käsitellään rytmikkäästi, tehokkaasti, mutta hellavaraisesti hartiaseutu olkavarret, niska ja pää sekä kasvot. Lisäksi painellaan ja hierotaan ylävartalon ja pään alueen marmapisteitä (akupisteitä) ja kasvojen heijastealueita.

Intialainen päähieronta muun muassa parantaa niska- hartiaseudun ja päänahan verenkiertoa, lievittää stressiä, migreeniä, päänsärkyä, ahdistusta, unettomuutta, levottomuutta ja jännittyneisyyttä. Myös keskittymiskykyä voidaan parantaa Intialaisella päähieronnalla.

Hoito suoritetaan istualtaan ja se kestää 30 min. tai 45 min. Hieronta on rauhallista ja rentouttavaa ja moni asiakas syvärentoutuu lähes nukahtamiseen asti. Olo hoidon jälkeen on rauhallinen ja virkistynyt.

Hieronta on myöskin erinomainen ja edullinen tapa hemmotella itseään tai antaa lahjaksi läheiselle. 

Vyöhyketerapia jalkapohjille

Kauneushuone Timanttivalon vyöhyketerapiassa käsitellään jalkoja. Vyöhyketerapian toimivuudesta on paljon kokemusperäistä tietoa, vaikka tieteellinen teoria terapian vaikutuksesta puuttuu. Monet ovat kokeneet saaneensa apua vyöhyketerapiasta, koska se on hoitomuotona rentouttava ja rauhoittava.

Vyöhyketerapia on kehon omia voimavaroja tukeva hoitomuoto. Vyöhyketerapian perusperiaatteena on, että koko keho pienoiskoossa heijastuu jalkaterään.  Jonkin vyöhykkeen ärsyttäminen jalkaterässä saa aikaan fysiologisia muutoksia samassa vyöhykkeessä muualla kehossa. Hoidon aikana painellaan ja hierotaan jalkapohjissa olevia vyöhykkeitä ja akupisteitä. Painelun avulla vaikutetaan aivotoimintaan ja kehon eri alueisiin. Onnistuneen hoidon avulla elimistö normalisoi ja aktivoi elintoimintoja.

Käsittelyssä saa tuntua kipua. Tarkoituksena on hieroa jalassa olevia kipeitä kohtia ja poistaa niissä oleva arkuus ja sitä kautta itse muualla elimistössä oleva häiriö. Kivusta huolimatta käsittely tuntuu rentouttavalta ja hoidon jälkeen jalat höyhenen kevyiltä.

Vyöhyketerapiaa suositellaan mm. stressistä, päänsärystä, migreenistä, nivel- ja lihassäryistä, kroonisista, poskiontelovaivoista, astmasta, selkä- ja vatsavaivoista, ummetuksesta ja unettomuudesta kärsiville.

Hoitoa ei anneta kuumeiselle tai flunssaa sairastavalle henkilölle.

Hoidon kesto on noin 60min. Parhaan vaikutuksen niin intialaisesta päähieronnasta kuin vyöhyketerapiasta saa useamman hoitokerran sarjasta.