Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kauneushuone Timanttivalo – Mielenrauhaa ja
räätälöityä palvelua Sinulle.

Kauneushuone Timanttivalo – Mielenrauhaa ja räätälöityä palvelua Sinulle.

Kauneushuone Timanttivalon sisustus on puhtaan valoisa ja raikas. Hoitolaan astuessasi koet jo rentouttavan ja puhdistavan energian läsnäolon.

Hoitolassani hoitosi toteutetaan aina kiireettömästi ja jokainen hoitosi suunnitellaan yksilöllisesti juuri sinulle. Voimme yhdessä räätälöidä yksilöllisen kokonaisuuden hyvinvointiasi tukemaan.

Palvelen sinua ammattitaidolla, suurella sydämellä ja ilolla. Hoitolassani hoidot perustuvat kokonaisvaltaiseen hyvään oloon. Saat minulta neuvoja ihon hoidosta ja Exuviance -tuotteista, jotka tukevat hoitojen pitkäkestoista vaikutusta myös kotona hoidettuna. Nämä kaikki elementit yhdistämällä saamme uskomattomia tuloksia.

Koulutukseltani olen Cidesco SKY- Kosmetologi.

Kauneushuone Timanttivalon kaikkiin käsi-, jalka-, kasvo- ja hierontahoitoihin kuuluu haudutettu tee, joka valitaan yksilöllisesti tehostamaan hoitosi lopputulosta.

Kauneushoitola Timanttivalossa jokaisen hoidon aikana on tarkoitus houkutella ihminen takaisin tähän hetkeen, nauttimaan tämän hetken asioista ja saada tuntemaan oman sisäinen rauha ja tyyneys.